Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Leder du efter billige opkald til Bangladesh?

Ring til Bangladesh for kun 0.09 øre pr./ min.
free international calls to Bangladesh

New to Vectone Mobile?

Join us today

 • Ring billigt til Bangladesh med Vectone Mobile
  Uanset om din familie og venner bor i Dhaka, Chittagong, Khulna, Narayanganj, så tilbyder Vectone billige opkald til Bangladesh fra danske mobiler og de billigste internationale opkaldspriser. Det er tid til at spare penge med vores Gratis SIM-kort for Bangladesh.
 • Danmarks bedste priser til Bangladesh – lavere opkaldsomkostninger med Vectone

  Opkaldsaftale til Bangladesh
  Få vores opkaldsaftale til Bangladesh med vores SIM-kort beregnet til Bangladesh og spar endnu mere.

  Danmark opkaldsaftale
  Okay, vi kan hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til Bangladesh fra Danmark, men det er ikke alt. Vi kan også hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til fastnet-telefoner og mobiler i Danmark.
Opkaldspriser til Bangladesh – lave opkaldspriser til Bangladesh
 • Opkald til fastnet-telefoner
 • Opkald til mobiler
 • 0.01 øre
  /min
 • 0.09 øre
  /min


Vilkår og betingelser er gældende

Vælg din SIM type og spar penge


Personlige detaljer udfyldes her

Titel
Fornavn
Efternavn
Kontaktnummer
E-mail
Leveringsadresse

Husnummer
Postnummer
Gadenavn
By
Land
 
Ved at klikke på knappen nedenfor accepterer du vores Vilkår og Betingelser og voresPrivatlivspolitik
 

Opkald fra Bangladesh til Danmark

Vi ønsker at gøre nationale og internationale opkald billigere. Vi ønsker at give vores kunder reducerede opkaldspriser til Bangladesh for kun 0.09 øre/ min.

Læs mere...

Gratis Vectone SIM-kort til Bangladesh

Vores hovedkvarter ligger i London og vi har arbejdet inden for telebranchen i de sidste 15 år. I dag hjælper vi mennesker over hele verden med, at foretage billige opkald. Her hos Vectone arbejder vi konstant på, at komme med innovative løsninger og gør vores bedste for at give dig de bedste produkter og services til en fantastisk pris.

It’s time to call Bangladesh for less with Vectone Mobile.

With Vectone Mobile all you have to do is fill in your details and you’ll get a SIM totally free. With it you can cut the cost of calling Bangladesh to a tiny amount.

You can make cheaper calls to loved ones in Bangladesh. This is because we give you the cheapest call rates to Bangladesh.

Bangladesh calling plans

Liberaliseringen af Bangladesh’s telesektor begyndte med små skridt i 1989 med udstedelsen af en licens til en privat operatør. Således at vedkommende blandt andet kunne oprette trådløse mobiltjenester for, at kunne konkurrere med det tidligere monopol inden for telekommunikation, the Bangladesh Telegraph and Telephone Board (BTTB). Skelsættende ændringer i antallet af fastnet- og mobiltjenester skete i slutningen af 1990’erne og antallet af tjenester i drift er efterfølgende vokset eksponentielt i løbet af de sidste fem år. Incitamenterne fra både statslige og offentlige sektorer har været med til, at dyrke denne sektor. Det er nu en af de største markedssegmenter i Bangladesh. Som et befolket land har dets enorme marked, tiltrukket udenlandske investorer, som investerer i denne sektor.
I dag kan folk i Danmark ringe billigt til Bangladesh med et gratis Vectone Mobile SIM-kort.