Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Leder du efter billige opkald til Bulgarien?

Ring til Bulgarien for kun 0.09 øre pr./ min.
free international calls to Bulgaria

New to Vectone Mobile?

Join us today

 • Ring billigt til Bulgarien med Vectone Mobile
  Uanset om din familie og venner bor i Sofia, Plovdiv, Varna eller Burgas, så tilbyder Vectone billige opkald til Bulgarien fra danske mobiler og de billigste internationale opkaldspriser. Det er tid til at spare penge med vores Gratis SIM-kort for Bulgarien.
 • Danmarks bedste priser til Bulgarien – lavere opkaldsomkostninger med Vectone

  Opkaldsaftale til Bulgarien
  Få vores opkaldsaftale til Bulgarien med vores SIM-kort beregnet til Bulgarien og spar endnu mere.

  Danmark opkaldsaftale
  Okay, vi kan hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til Bulgarien fra Danmark, men det er ikke alt. Vi kan også hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til fastnet-telefoner og mobiler i Danmark.
Opkaldspriser til Bulgarien – lave opkaldspriser til Bulgarien
 • Opkald til fastnet-telefoner
 • Opkald til mobiler
 • 0.01 øre
  /min.
 • 0.09 øre
  /min.


Vilkår og betingelser er gældende

Vælg din SIM type og spar penge


Personlige detaljer udfyldes her

Titel
Fornavn
Efternavn
Kontaktnummer
E-mail
Leveringsadresse

Husnummer
Postnummer
Gadenavn
By
Land
 
Ved at klikke på knappen nedenfor accepterer du vores Vilkår og Betingelser og voresPrivatlivspolitik
 

Opkald fra Bulgarien til Danmark

Vi ønsker at gøre nationale og internationale opkald billigere. Vi ønsker at give vores kunder reducerede opkaldspriser til Bulgarien for kun 0.09 øre/ min.

Læs mere...

Gratis Vectone SIM-kort til Bulgarien

Vores hovedkvarter ligger i London og vi har arbejdet inden for telebranchen i de sidste 15 år. I dag hjælper vi mennesker over hele verden med, at foretage billige opkald. Her hos Vectone arbejder vi konstant på, at komme med innovative løsninger og gør vores bedste for at give dig de bedste produkter og services til en fantastisk pris.

Opkaldsaftaler til Bulgarien

I december, 1996 tiltrådte Bulgarien, the World Trade Organisation. I begyndelsen af 1990’erne holdt Bulgariens langsomme tempo med hennlik på privatisering, skat og investeringspolitik, samt bureaukratiske røde bånd udenlandske investeringer blandt de laveste I regionen. Samlet udenlandsk investering fra 1991 til 1996 var 831 millioner dollars. I de efterfølgende år siden 1997 er Bulgarien begyndt, at tiltrække betydelige udenlandske investeringer. Alene i 2004 blev over 3,47 mia. dollars investeret af udenlandske virksomheder. I 2005 observerede økonomer en afmatning på omkring 2,3 mia. dollars i udenlandske investeringer, hvilket hovedsageligt er tilskrevet slutningen af privatiseringen af de store statsejede virksomheder. Efter tiltrædelsen af EU i 2007, registrerede Bulgarien et højdepunkt i udenlandske investeringer på omkring 6 mia. euro. Det vil dog ikke koste dig en mia. at ringe til Bulgarien. Ikke med Vectone Mobile’s gratis SIM-kort.
I dag kan folk i Danmark ringe billigt til Bulgarien med et gratis Vectone Mobile SIM-kort.