Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Leder du efter billige opkald til Spanien?

Ring til Spanien for kun 0.39 øre pr./ min.
free international calls to Spain

Er du ny hos Vectone Mobile?

Tilmeld dig i dag

 • Ring billigt til Spanien med Vectone Mobile
  Uanset om din familie og venner bor i Madrid, Barcelona, Valencia eller Sevilla, så tilbyder Vectone billige opkald til Spanien fra danske mobiler og de billigste internationale opkaldspriser. Det er tid til at spare penge med vores Gratis SIM-kort for Spanien.
 • Danmarks bedste priser til Spanien – lavere opkaldsomkostninger med Vectone

  Opkaldsaftale til Spanien
  Få vores opkaldsaftale til Spanien med vores SIM-kort beregnet til Spanien og spar endnu mere.

  Danmark opkaldsaftale
  Okay, vi kan hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til Spanien fra Danmark, men det er ikke alt. Vi kan også hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til fastnet-telefoner og mobiler i Danmark.
Opkaldspriser til Spanien - lave opkaldspriser til Spanien
 • Opkald til fastnet-telefoner
 • Opkald til mobiler
 • 0.01 øre
  /min.
 • 0.39 øre
  /min.


Vilkår og betingelser er gældende

Vælg din SIM type og spar penge


Personlige detaljer udfyldes her

Titel
Fornavn
Efternavn
Kontaktnummer
E-mail
Leveringsadresse

Husnummer
Postnummer
Gadenavn
By
Land
 
Ved at klikke på knappen nedenfor accepterer du vores Vilkår og Betingelser og voresPrivatlivspolitik
 

Opkald fra Spanien til Danmark

Vi ønsker at gøre nationale og internationale opkald billigere. Vi ønsker at give vores kunder reducerede opkaldspriser til Spanien for kun 0.39 øre/ min.

Læs mere...

Gratis Vectone SIM-kort til Spanien

Vores hovedkvarter ligger i London og vi har arbejdet inden for telebranchen i de sidste 15 år. I dag hjælper vi mennesker over hele verden med, at foretage billige opkald. Her hos Vectone arbejder vi konstant på, at komme med innovative løsninger og gør vores bedste for at give dig de bedste produkter og services til en fantastisk pris.

Opkaldsaftaler til Spanien

I Spanien begyndte processen af liberalisering af telesektoren i 1996. Mobilpenetrationen er høj og stiger stabilt her. Ifølge et nyligt estimate, så er antallet af mobilbrugere oversteget Spaniens befolkning, hvoraf smartphone-brugere står for 55 procent. Der er blevet foretaget investeringer for, at forbedre infrastrukturen, herunder for at addressere den langsomme datahastighed. Fordi flere folk anvender smartphones, så er internetforbindelsen steget stabilt med et penetrationsniveau på mere end 70 procent. Med disse udviklinger og med Vectone Mobiles billige opkald har der ikke før været et bedre tidspunkt, at ringe til Spanien for næsten ingen penge.

I dag kan folk i Danmark ringe billigt til Spanien fra alle disse tre mobilselskaber med et gratis Vectone Mobile SIM-kort.