Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Leder du efter billige opkald til Sri Lanka?

Ring til Sri Lanka for kun 0.99 øre pr./ min.
free international calls to Sri Lanka

New to Vectone Mobile?

Join us today

 • Ring billigt til Sri Lanka med Vectone Mobile
  Uanset om din familie og venner bor i Colombo, Dehiwala-Mount Lavina, Moratuwa Sri Jayawardenapura Kotte eller Jaffna, så tilbyder Vectone billige opkald til Sri Lanka fra danske mobiler og de billigste internationale opkaldspriser. Det er tid til at spare penge med vores Gratis SIM-kort for Sri Lanka.
 • Danmarks bedste priser til Sri Lanka – lavere opkaldsomkostninger med Vectone

  Opkaldsaftale til Sri Lanka
  Få vores opkaldsaftale til Sri Lanka med vores SIM-kort beregnet til Sri Lanka og spar endnu mere.

  Danmark opkaldsaftale
  Okay, vi kan hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til Sri Lanka fra Danmark, men det er ikke alt. Vi kan også hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til fastnet-telefoner og mobiler i Danmark.
Opkaldspriser til Sri Lanka - lave opkaldspriser til Sri Lanka
 • Opkald til fastnet-telefoner
 • Opkald til mobiler
 • 0.49 øre
  /min.
 • 0.99 øre
  /min.


Vilkår og betingelser er gældende

Vælg din SIM type og spar penge


Personlige detaljer udfyldes her

Titel
Fornavn
Efternavn
Kontaktnummer
E-mail
Leveringsadresse

Husnummer
Postnummer
Gadenavn
By
Land
 
Ved at klikke på knappen nedenfor accepterer du vores Vilkår og Betingelser og voresPrivatlivspolitik
 

Opkald fra Sri Lanka til Danmark

Vi ønsker at gøre nationale og internationale opkald billigere. Vi ønsker at give vores kunder reducerede opkaldspriser til Sri Lanka for kun 0.99 øre/ min.

Læs mere...

Gratis Vectone SIM-kort til Sri Lanka

Vores hovedkvarter ligger i London og vi har arbejdet inden for telebranchen i de sidste 15 år. I dag hjælper vi mennesker over hele verden med, at foretage billige opkald. Her hos Vectone arbejder vi konstant på, at komme med innovative løsninger og gør vores bedste for at give dig de bedste produkter og services til en fantastisk pris.

Opkaldsaftaler til Sri Lanka

Omkring 45-50 % af befolkningen på Sri Lanka, ejer en mobiltelefon nu. Dette er dog højt i forhold til Sydasien (30 %) og den udviklende verden (40 %). Mobilejerskab på Sri Lanka er vel under de modne markeder, som typisk har en sats på omkring 60-80 %. I løbet af de seneste fem år, har abonnentvæksten på Sri Lanka været drevet af en kombination af tre

faktorer:

Stigende husholdningsindkomster: med BNP pr. indbygger stigende med 12 % pr. år fra 2009-20112. Udvidet mobilnetværksdækning med så meget som 90 % af befolkningen nu dækket af 2G netværk og 70 % dækket af 3G, samt stigende konkurrence mellem mobiloperatørerne, som har haft en afledt effekt på faldet i priserne for forbrugerne.

I dag kan folk i Danmark ringe billigt til Sri Lanka fra alle disse tre mobilselskaber med et gratis Vectone Mobile SIM-kort.