Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Leder du efter billige opkald til Thailand?

Ring til Thailand for kun 0.09 Kr/min.
free international calls to Thailand

Er du ny hos Vectone Mobile?

Tilmeld dig i dag

 • Ring billigt til Thailand med Vectone Mobile
  Uanset om din familie og venner bor i Bangkok, Nonthaburi eller Pak Kret, så tilbyder Vectone billige opkald til Thailand fra danske mobiler og de billigste internationale opkaldspriser. Det er tid til at spare penge med vores Gratis SIM-kort for Thailand.
 • Danmarks bedste priser til Thailand – lavere opkaldsomkostninger med Vectone

  Opkaldsaftale til Thailand
  Få vores opkaldsaftale til Thailand med vores SIM-kort beregnet til Thailand og spar endnu mere.

  Danmark opkaldsaftale
  Okay, vi kan hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til Thailand fra Danmark, men det er ikke alt. Vi kan også hjælpe dig med, at spare penge, når du ringer til fastnet-telefoner og mobiler i Danmark.
Lave opkaldspriser til Thailand
 • Opkald til fastnet-telefoner
 • Opkald til mobiler
 • 0.01 Kr
  /min.
 • 0.09 Kr
  /min.


Vilkår og betingelser er gældende

Vælg din SIM type og spar penge


Personlige detaljer udfyldes her

Titel
Fornavn
Efternavn
Kontaktnummer
E-mail
Leveringsadresse

Husnummer
Postnummer
Gadenavn
By
Land
 
Ved at klikke på knappen nedenfor accepterer du vores Vilkår og Betingelser og voresPrivatlivspolitik
 

Opkald fra Thailand til Danmark

Vi ønsker at gøre nationale og internationale opkald billigere. Vi ønsker at give vores kunder reducerede opkaldspriser til Thailand for kun 0.09 øre/ min.

Læs mere...

Gratis Vectone SIM-kort til Thailand

Vores hovedkvarter ligger i London og vi har arbejdet inden for telebranchen i de sidste 15 år. I dag hjælper vi mennesker over hele verden med, at foretage billige opkald. Her hos Vectone arbejder vi konstant på, at komme med innovative løsninger og gør vores bedste for at give dig de bedste produkter og services til en fantastisk pris.

Opkaldsaftaler til Thailand

Thailands mobil penetrationsrate er større end 100 %, men godt og vel ¾ af den thailandske mobilabonnenter er under 24 år.

Den samlede internetpenetration er på kun 27 % af befolkningen, men data viser at de der bruger internettet, faktisk foretrækker det I forhold til alle andre medier. Som eksempel bruger Thailands internetbrugere 50 % mere tid online, end de bruger på, at se fjernsyn. Sociale netværk er en af de mest populære online-aktiviteter med 85 % af internetbrugere, der som det mindste besøger en social medieside, én gang om ugen. At se videoer er en tæt nummer 2 med 82 % af internetbrugere, der streamer eller downloader videoindhold hver måned.

I dag kan folk i Danmark ringe billigt til Thailand fra alle disse tre mobilselskaber med et gratis Vectone Mobile SIM-kort.