Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Libanon Sparepakken

Elsk den måde du er i kontakt med dine venner og familie på derhjemme! Med vores Libanon Sparepakke tilbud, vil du ikke kun nyde PLUS internationale minutter, men også kunne være online i længere tid med vores ekstra mobildata!

For at se din saldo,
ring *5003#

Libanon Sparepakken for kun 99 Kr

Mobile Phone plan

99 Kr

100 minuter

Danmark Mobil og Libanon Mobil

Gyldig i
30 dage
Allerede kunde?
Ring *5051#
Ny kunde? Bestil et GRATIS SIM-kort her
  • ”Vectone Libanon Pocket Saver (“tilbud”) tildeling er for opkald fra Danmark til mobil/fastnet-numre i Libanon. Anden brug, inklusiv opkald til betalingsnumre, og brug udover tilbudsgrænsen vil blive takseret efter standardpriser. Tilbudsfordelingen kan ikke bruges under roaming. Tildelingen er gyldig i 30 dage. Alt resterende tildeling vil ikke blive båret over til næste periode i tilfælde af at kunden kunden genkøber deres bundle/pakke.
  • Vectone forbeholder sig retten til at udskifte, ændre dette tilbud samt vilkår og betingelser eller trække tilbuddet tilbage til hver en tid.
  • Bemærk at bonus (kredit som Vectone har givet til kunder gratis) ikke kan blive brugt til at købe en bundle/pakke. Bemærk også at kunder, som tilmelder Dit Land og Danmark Pocket Saver ikke kan få Smart Takster indtil tilbuddets gyldighed udløber.
  • Dette tilbud er udelukkende til ikke-kommerciel, privat og personlig brug – Vectone Mobile forbeholder sig ret til at annullere eller suspendere servicen eller afbryde aftalen med dig uden forudgående varsel og med øjeblikkelig effekt, hvis dette tilbud bruges i kommercielt øjemed, for konferencer, eller hvis det ikke bruges i et håndsæt (i en SIM-boks eksempelvis), eller hvis det bliver brugt til tethering eller en anden grund som Vectone kan have for at mistænke du ikke handler i overensstemmelse med denne politik, hvor vi betragter brugen uretmæssig (for eksempel i misbrugs, særligt unormal eller svindel-øjemed).”

Hvis du er ny kunde

Bestil dit GRATIS SIM-kort

Hvis du er Vectone kunde

Tank op
nu