Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Sri Lanka Sparepakke

Forelsk dig i måden du kommer i kontakt med dine venner og familie derhjemme! Med vores Sri Lanka Country Saver tilbud, kommer du ikke bare til at nyde godt af PLUS internationale minutter, men du kan også være online i længere tid med vores ekstra tilføjede mobildata!

For at se din saldo,
ring *5003#

Sri Lanka Sparepakke til bare 199 Kr

199 Kr

400 Minuter

Dammark Mobil og Sri Lanka Mobil

3 GB

Gratis Data

Gyldig i 30 dage
Allerede kunde?
Ring *5034#
Ny kunde? Bestil GRATIS SIM-kort her
  • ”Vectone Sri Lanka Pocket Saver (“tilbud”) tildeling er for opkald fra Danmark til mobil/fastnet-numre i Sri Lanka. Anden brug, inklusiv opkald til betalingsnumre, og brug udover tilbudsgrænsen vil blive takstet efter standardpriser. Tilbudsfordelingen kan ikke bruges under roaming. Pakketildelingen er gyldig i 30 dage. Alt resterende tildeling vil ikke blive båret over til næste periode i tilfælde af at kunden kunden genkøber deres bundle/pakke.
  • Vectone forbheolder sig retten til at udskifte eller ændre dette tilbud eller disse vilkår og betingelser eller trække tilbuddet tilbage til hver en tid.
  • Bemærk at promotional-kredit (kredit som Vectone har givet til kunder gratis) ikke kan blive brugt til at købe en bundle/pakke. Bemærk også at kunder som tilmelder Dit Land og Danmark Pocket Saver ikke kan få Smart Takster indtil tilbuddets gyldighed udløber.
  • Dette tilbud er udelukkende til ikke-kommerciel, privat og personlig brug – Vectone Mobile forbeholder sig ret til at annullere eller suspendere servicen eller afbryde aftalen med dig uden forudgående varsel og med øjeblikkelig effekt, hvis dette tilbud bruges i kommercielt øjemed, for konferencer, eller hvis det ikke bruges i et håndset (i en SIM-boks eksempelvis), eller hvis det bliver brugt til tethering eller en anden grund som Vectone kan have for at mistænke du ikke handler i overenstemmelse med denne politik, hvor vi betragter brugen uretmæssig (for eksempel i misbrugs, særligt unormal eller svindel-øjemed).”

Hvis du er ny kunde

Bestil dit GRATIS SIM-kort

Hvis du er Vectone kunde

Tank op
nu