Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Tyrkiet Sparepakke

Elsk den måde du er i kontakt med dine venner og familie på derhjemme! Med vores Tyrkiet Sparepakke tilbud, vil du ikke kun nyde PLUS internationale minutter, men også kunne være online i længere tid med vores ekstra mobildata!

For at se din saldo,
ring *5003#

Tyrkiet Sparepakke til bare 99 Kr

Mobile Phone plan

99 Kr

130 Minutes

Denmark Mobile & Tyrkiet Mobile

Gyldig i 30 dage
Allerede kunde?
Ring *5054
Ny kunde? Bestil et GRATIS SIM-kort her

Tyrkiet Sparepakke til bare 199 Kr

199 Kr

250 Minuter

Dammark Mobil og Tyrkiet Mobil

3 GB

Gratis Data

Gyldig i 30 dage
Allerede kunde?
Ring *5030#
Ny kunde? Bestil et GRATIS SIM-kort her
  • ”Vectone Tyrkiet Pocket Saver (“tilbud”) tildeling er for opkald fra Danmark til mobil/fastnet-numre i Tyrkiet. Anden brug, inklusiv opkald til betalingsnumre, og brug udover tilbudsgrænsen vil blive takstet efter standardpriser. Tilbudsfordelingen kan ikke bruges under roaming. Pakketildelingen er gyldig i 30 dage. Alt resterende tildeling vil ikke blive båret over til næste periode i tilfælde af at kunden kunden genkøber deres bundle/pakke.
  • Vectone forbheolder sig retten til at udskifte eller ændre dette tilbud eller disse vilkår og betingelser eller trække tilbuddet tilbage til hver en tid.
  • Bemærk at promotional-kredit (kredit som Vectone har givet til kunder gratis) ikke kan blive brugt til at købe en bundle/pakke. Bemærk også at kunder som tilmelder Dit Land og Danmark Pocket Saver ikke kan få Smart Takster indtil tilbuddets gyldighed udløber.
  • Dette tilbud er udelukkende til ikke-kommerciel, privat og personlig brug – Vectone Mobile forbeholder sig ret til at annullere eller suspendere servicen eller afbryde aftalen med dig uden forudgående varsel og med øjeblikkelig effekt, hvis dette tilbud bruges i kommercielt øjemed, for konferencer, eller hvis det ikke bruges i et håndset (i en SIM-boks eksempelvis), eller hvis det bliver brugt til tethering eller en anden grund som Vectone kan have for at mistænke du ikke handler i overenstemmelse med denne politik, hvor vi betragter brugen uretmæssig (for eksempel i misbrugs, særligt unormal eller svindel-øjemed).”

Hvis du er ny kunde

Bestil dit GRATIS SIM-kort

Hvis du er Vectone kunde

Tank op
nu