Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Yemen Sparepakken

Forelsk dig i måden du kommer i kontakt med dine venner og familie derhjemme! Med vores Yemen Sparepakken tilbud, kommer du ikke bare til at nyde godt af PLUS internationale minutter, men du kan også være online i længere tid med vores ekstra tilføjede mobildata!

For at se din saldo,
ring *5003#

Yemen Sparepakken for kun 99 Kr

Mobile Phone plan

99 Kr

130 minuter

Danmark Mobil og Yemen Mobil

Valid for
30 days
Allerede kunde?
Ring *5056#
Ny kunde? Bestil GRATIS SIM-kort her
  • ”Vectone Yemen Pocket Saver (“tilbud”) tildeling er for opkald fra Danmark til mobil/fastnet-numre i Yemen. Anden brug, inklusiv opkald til betalingsnumre, og brug udover tilbudsgrænsen vil blive takseret efter standardpriser. Tilbudsfordelingen kan ikke bruges under roaming. Tildelingen er gyldig i 30 dage. Alt resterende tildeling vil ikke blive båret over til næste periode i tilfælde af at kunden kunden genkøber deres bundle/pakke.
  • Vectone forbeholder sig retten til at udskifte, ændre dette tilbud samt vilkår og betingelser eller trække tilbuddet tilbage til hver en tid.
  • Bemærk at bonus (kredit som Vectone har givet til kunder gratis) ikke kan blive brugt til at købe en bundle/pakke. Bemærk også at kunder, som tilmelder Dit Land og Danmark Pocket Saver ikke kan få Smart Takster indtil tilbuddets gyldighed udløber.
  • Dette tilbud er udelukkende til ikke-kommerciel, privat og personlig brug – Vectone Mobile forbeholder sig ret til at annullere eller suspendere servicen eller afbryde aftalen med dig uden forudgående varsel og med øjeblikkelig effekt, hvis dette tilbud bruges i kommercielt øjemed, for konferencer, eller hvis det ikke bruges i et håndsæt (i en SIM-boks eksempelvis), eller hvis det bliver brugt til tethering eller en anden grund som Vectone kan have for at mistænke du ikke handler i overensstemmelse med denne politik, hvor vi betragter brugen uretmæssig (for eksempel i misbrugs, særligt unormal eller svindel-øjemed).”

Hvis du er ny kunde

Bestil dit GRATIS SIM-kort

Hvis du er Vectone kunde

Tank op
nu