Tank op Gratis SIM-kort
For kundeservice ring + 45 32 35 32 35 eller 3332 fra alle Vectone mobiler

Om os

Vectone Mobile har hovedkontor i Canary Wharf, London, midt i brændpunktet for international forretning og verdenshandel. Med over 15 års erfaring indenfor den hurtigt voksende telekommunikations sektor, tilbyder vi højkvalitets mobilkommunikation til forbrugere i Danmark, Storbritannien, Holland, Østrig, Finland, Frankrig, Polen, Portugal, Sverige, Tjekkiet, Cypern og Serbien.

Vores mission er at gøre national og international kommunikation lettilgængeligt og billigt for hårdtarbejdende familier overalt. Vi vil fortsætte med at udfordre markedet, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder det bedste tilbud. Vi har nu mere end 5 millioner kunder rundt om i verden, som bruger vores services til at holde kontakten med deres nærmeste.

Vectone Mobile er en del af Mundio Group, som er førende indenfor telekommunikation og konstant udvikler nye markedsførende produkter. I London ligger vores kontorer i det stille South Quay område, som giver en god kontrast til den hurtige dynamik indenfor telekommunikations sektoren. Det er her vi udvikler vores nye produkter, som kun venter på at blive lanceret.

Vectone Mobile er bygget op om visionære ideer, som bliver realiseret og implementeret af vores dedikerede multikulturelle team, som elsker deres arbejde. Hvis du kunne tænke dig at være en del af Vectone Mobile, ville vi blive glade for at høre fra dig.