Få adgang til internettet fra din mobil for at se hvad der sker på Facebook eller for at tjekke dine beskeder, e-mails eller downloade spil, musik, ringetoner og mere.

Bemærk venligst at din APN-adresse er: webdk.mundio.com

Sådan aktiverer du dit mobilinternet

For at anvende data skal du først aktivere denne funktion. Medmindre du har en Blackberry telefon, iPhone OS eller Android, anbefaler vi at du aktiverer dit data på denne side nu, ved at indtaste dit Vectone nummer i den nedenstående boks.

Alternativt kan du også bare sende os en SMS eller ringe til vores kundeservice team eller aktivere din mobil manuelt.

Hvis det ikke virker

Har du en iPhone OS eller Android OS?

iPhone OS eller Android bruger skal konfigurere deres data APN manuelt. Alt hvad du behøver at gøre er, at ændre dit Access Point Name (APN) til webdk.mundio.com på dit netværk/data konfigurationsindstillinger. Klik for at se instruktionerne for hvordan du aktiverer data manuelt for iPhone OS eller Android

Vigtig bemærkning:

Data burde virke automatisk med alle andre OS mobiler, så snart du har aktiveret det. Hvis du stadig oplever problemer med at få det til at virke, så anbefaler vi at indstille Access Point Name (APN) til webdk.mundio.com på din mobil