Det følgende er en oversigt over ofte stillede spørgsmål om Vectone Mobile udlands brug, når du bruger din Vectone mobil i udlandet. Hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret, så vil kundeservice med glæde hjælpe.

Er der roaming-afgifter, hvis jeg rejser til udlandet?

Udgående opkald vil blive opkrævet faste prissatser afhængig af land og netværk, som opkaldet er foretaget fra og til.

Hvad koster roaming?

Hvis du vil vide, hvad det koster at ringe, mens du anvender roaming udenfor Danmark, kan du ringe til *107# efterfulgt af modtagerens nummer afslut med #. Minuttaksten vil fremfå på skærmen.

Hvordan tilmelder jeg mig roaming?

Dette sker helt automatisk, når du bruger et Vectone Mobile SIM-kort. Denne service er kun tilgængelig for vores Vectone kunder.

Skal jeg benytte mig af landekoder, når jeg ringer til udlandet?

Nej du kan bare ringe direkte.

Hvordan anvender jeg Vectone Roaming tjenesten, når jeg befinder mig i udlandet?

1.Tænd din mobil
2.Find menuen “VectoneTjenester” og klik på “Vælg Roaming Mode”. Vær opmæksom på at
menuen kan hedde noget forskelligt. På en smart phone vil menuen “Vectone Tjenester”
fremgå under menuen “SIM Toolkit”, mens ældre telefoner har “Vectone Service” som hovedmenu.
3.Når du har valgt “Roaming Mode”, har du følgende to muligheder: Automatisk eller Manuelt.
Vi anbefaler at du vælger ‘Manuelt’. Vælger du automatisk, vil din mobil blive ændret automatisk.
Derved behøver du ikke at ændre din mobil, hver gang du forlader landet.
4.Når du har valgt ”Manuelt” i menuen i ”Select Location”, vil du se en menu, hvor du kan vælge ”Udlandet”. Du bruger nu Vectone Roaming. Signalet vil dukke op indenfor 20-40 sekunder. Når signalet er fundet, kan du bruge roaming tjenesten.

Note: Hvis du vil bruge Vectone alm. når du er tilbage i Danmark (efter at have brugt roaming i udlandet), skal du gennemgå ovenstående procedure og genvælge ”I Danmark” fra menuen ”Select Location”. Du vil modtage et signal indenfor 20-40 sekunder.

Se venligst vores Betingelser og vilkår for yderligere oplysninger.

Hvad er fordelene ved Smart Roaming over Normal Roaming?

Smart Roaming har to fordele:
  • Det er meget nemt at lave opkald med Smart Roaming i forhold til Normal Roaming. Sammenlign priser og se selv
  • Smart Roaming er muligt i alle lande, selv lande du ikke kan lave opkald fra.

Hvor kan jeg bruge Smart Roaming?

Du kan bruge Smart Roaming over hele verden. Du skal bare have de rigtige indstillinger sat op og holde forbindelsen til et lokalt netværk.

Skal jeg ændre noget hver gang jeg rejser?

Ja, det er bedre at have de rigtige indstillinger sat op hvis du er ude at rejse.

Er indstillinger samme for Normal Roaming og Smart Roaming?

Ja, indstillingerne skal være de samme hvis du skal roame.