Det følgende er en liste over ofte stillede spørgsmål om Vectones Startpakke. Hvis du har et spørgsmål, der ikke er besvaret her, så kontakt endelige vores kundeservice. De er altid glade for at hjælpe.

Hvad er en startpakke?

En startpakke er et SIM-kort og information, som du har købt enten online eller i en butik. SIM-kort startpakken kan du vælge at købe med forudbetalt taletid eller uden.

Hvad er startpakkepriser?

Startpakkepriser er de priser, som du betaler indtil din første optankning er krediteret til dit SIM-kort. Derefter vil standardpriser være gældende for den resterende taletid. For at se startpakkepriser. Klik her.

Hvor meget taletid er forudbetalt i startpakken

Hvis din startpakke har forudbetalt taletid, så vil det være tydeligt markeret på startpakken. Hvis der ikke er vist et taletidsbeløb på din startpakke, så er det mest sandsynligt, at den ikke indeholder forudbetalt taletid.

For at tjekke den forudbetalte taletid skal du indsætte dit nye Vectone Mobile SIM-kort i din mobil og ringe *102#.

Jeg har en ny Vectone startpakke. Hvilke priser skal jeg betale?

Du vil skulle betale vores startpakkepriser indtil du foretager din første optankning. Hvis din startpakke ikke har forudbetalt taletid, så påvirker dette ikke dig, da du automatisk vil skifte til standardpriser, når du tanker op. Dog, hvis du har købt en startpakke med forudbetalt taletid, så anbefaler vi dig at tanke dit SIM-kort op med det samme og skifte til standardpriser.

Hvad vil der ske med min forudbetalte taletid fra min startpakke, når jeg tanker op?

Du vil ikke miste noget af din taletid. Standardpriser vil være gældende for al din taletid (ubrugt taletid + ny).